Υλικά
4 Ψωμάκια για burger (διαθέσιμο στα καταστήματά μας)
4 Φέτες τυρί τσένταρ (διαθέσιμο στα καταστήματά μας)
4 Φέτες μπέικον (διαθέσιμο στα καταστήματά μας)
4 μπιφτέκια μοσχαρίσια ή ανάμεικτα παραγωγής μας (διαθέσιμο στα καταστήματά μας)
Φέτες κρεμμυδιού σοταρισμένες ή ψημένες σε αντικολλητικό τηγάνι
Φύλλα μαρουλιού
Φέτες ντομάτας
Εκτέλεση
Μεταφέρουμε τα μπιφτέκια σε σχάρα στην πάνω θέση του φούρνου, κοντά στο γκριλ και από κάτω βάζουμε ταψάκι.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ για 5′-7′ από κάθε πλευρά, ανάλογα πόσο ψημένα τα θέλουμε.
Απλώνουμε πάνω από κάθε μπιφτέκι μία φέτα τσένταρ και τα αφήνουμε για άλλο 1′ στο γκριλ ώσπου να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και, αν θέλουμε, τα ψήνουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα για 2′.
Σερβίρουμε μέση, βάζουμε τη γαρνιτούρα της αρεσκείας μας (ή και όλες μαζί), μία φέτα μπέικον και τα ψημένα μπιφτέκια με το λιωμένο τυρί.