Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
μπριζόλα κόντρα κομμένη σε κομμάτια
Jack Daniel’s sauce
1 ποτήρι γάλα κρύο
300 γρ. μπλε τυρί
2 κουταλιές του γλυκού αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
ψωμί burger
Εκτέλεση
Ζεσταίνω λάδι σε χαμηλή θερμοκρασία. Προσθέτω τα κρεμμύδια και λίγο αλάτι και ανακατεύω έως ότου τα κρεμμύδια χρυσαφίσουν. Ταυτόχρονα σε άλλο τηγάνι, σε υψηλή θερμοκρασία ανακατεύω τις φέτες της μπριζόλας με το αλάτι, το πιπέρι και την Jack Daniel sauce της προτίμησής μου. Το μαγειρεύω έως ότου να φτάσει στο επιθυμητό ψήσιμο.
Για την sauce τυριού, σε ένα μικρό τηγάνι αναμειγνύω ένα ποτήρι κρύο γάλα και μία κουταλιά της σούπας corn flour. Σε 2-3 λεπτά προσθέτω το blue cheese και αλατοπιπερώνω ανάλογα με τις γευστικές μου προτιμήσεις.
ΣΥΝΘΕΣΗ
Αλείφω και στις δύο πλευρές του σάντουιτς λίγο από την sauce τυριού. Προσθέτω την μπριζόλα και τα καραμελωμένα κρεμμύδια κι ύστερα κι άλλη sauce τυριού. Σερβίρω αμέσως.