Υλικά
4 πίτες κανονικές ή 8 μικρές
20-30 φέτες πεπερόνι
500 γρ. κομμένα λουκάνικα
500 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
500 γρ. γκούντα τριμμένη
500 γρ. σάλτσα τομάτας
200 γρ. μανιτάρια σε φέτες
1 τομάτα σε φέτες
Λίγη ρίγανη
Λίγο βασιλικό
Λίγο θυμάρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ περιχύνουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα σόγιας, το χυμό πορτοκαλιού και το μέλι. Το αφήνουμε στη μαρινάδα για μισή ώρα περίπου.
Σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι που καίει ρίχνουμε τις πιπεριές και τα ντοματίνια για 5′ μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τηγανίζουμε για αλλά 3′.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τηγανίζουμε για αλλά 3′.
Αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο στραγγισμένο από τη μαρινάδα και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Ξαναρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα λαχανικά μαζί με τη μαρινάδα που είχαμε το κοτόπουλο, το σουσάμι και το τζίντζερ και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι ή νουντλς.