Υλικά
500 γρ κιμά χοιρινό
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Φέτα Βυτίνας
500 γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε μέχρι να καβουρδιστεί ο κιμάς και να πάρει ανοιχτό χρώμα, λευκό χρώμα.
Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι (αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή) και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη ντομάτα σε κυβάκια, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σκέπασε το σκεύος. Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει μερικά λεπτά.
Σερβίρουμε με μακαρόνια (που έχουμε βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) και τριμμένη φέτα..