Υλικά
4 πίτες κανονικές ή 8 μικρές
20-30 φέτες πεπερόνι
500 γρ. κομμένα λουκάνικα
500 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
500 γρ. γκούντα τριμμένη
500 γρ. σάλτσα τομάτας
200 γρ. μανιτάρια σε φέτες
1 τομάτα σε φέτες
Λίγη ρίγανη
Λίγο βασιλικό
Λίγο θυμάρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
Βάζουμε τις πίτες σε ταψί. Αν δεν χωράνε σε ένα τις βάζουμε σε δύο.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα λουκάνικα για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αλείφουμε τις πίτες με τη σάλτσα και τοποθετούμε τη μοτσαρέλα σαν βάση.
Στη συνέχεια βάζουμε το πεπερόνι, τα λουκάνικα, τη τομάτα, τα μανιτάρια, καλύπτουμε με τη γκούντα και πασπαλίζουμε με τα βότανα.
Βάζουμε το ταψί ή τα ταψιά στον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και είμαστε έτοιμοι.